2020-2021 Güz Döneminde Vize Mazeret Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimiz OBS (Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi) üzerinde yer alan Mazeret Başvuru ekranını kullanarak Mazeret Sınavı başvurusunda bulunacaklardır. Ayrıca dilekçe yazılmasına gerek yoktur. Mazeret Başvuruları Bölüm Başkanları tarafından incelenecek kabul ya da red olarak onaylanacaktır. Bölüm Başkanlarınca başvurusu kabul edilen her bir Mazeret Sınavı, o dersin ilgili Öğretim Elemanı tarafından tanımlanıp uygulanacaktır. UZEM tarafından koordine edilen ortak derslerin (Türk Dili-I, Atatük İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I ve Yabancı Dil-I) sınav tarihi 10 Aralık.2020 saat:09:00-23:59 arasında online denetimsiz yapılacaktır. Diğer derslerin sınav tarihleri ayrıca ilan edilecektir.

Not: Ortak derslerin vize mazeret son başvuru tarihi 06.12.2020 saat:23.59'a kadardır.

Yapı Denetimi Mazeret Sınavı Takvimini indirmek için tıklayınız
Yapı Denetimi Mazeret Sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız