İlçemiz Hayırsever İşadamlarından Okulumuza Bağış Yapıldı

Üniversitemiz BAP koordinatörlüğünce yürütülen, yürütücüsü Müdürümüz Doç. Dr. Erol TURAN’ın, araştırmacılarının Öğr. Gör. Ahmet Ümit TEPE ve Öğr. Gör. Ekrem GÜLSEVİNÇLER’in olduğu Bilimsel araştırma projesi kapsamında okulumuza, Universal torna, boru bükme makinesi, elektrik kaynak makinesi, oksijen kaynak makinesi ve çeşitli atölye araç gereçleri alınmış ve Makine Atölyesi kurulmuştur.

Oluşturulan makine atölyesinin eksiklikleri, ilçemiz hayırsever işadamlarımızın yapmış oldukları katkılar ve bağışlarla büyük ölçüde giderildi. Okulumuz öğrencilerinin yararlanacağı “Cemile-İsmet Şen Öğrenci Konukevi ve Sosyal Tesisleri”nin yapımında katkıları bulunan hayırsever Şen ailesi, kalıpçı frezesi ve radyal matkap ile okulumuzun ihtiyaç duyduğu çeşitli atölye araç/gereçleri temin etmiş ve okulumuza bağışta bulunmuşlardır. Bununla birlikte yine okulumuzu yaptıran Yılmaz Ailesi, bölümlerimize ait atölyelerde kullanılmak üzere; çelik masalar, dolaplar, sandalyeler ve çeşitli atölye ekipmanları temin ederek okulumuza her daim maddi ve manevi desteklerini sürdürmeye devam etmektedirler. Yapılan son bağışlarla birlikte atölyemizin eksiklikleri büyük ölçüde tamamlanmış oldu.

Bu makine ve teçhizatlar, öğrencilerimizin teorik bilgilerini uygulamaya dökerek mesleki becerilerinin geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacaktır.

Desteklerinden ve katkılarından dolayı ŞEN ailesi ve YILMAZ ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.